Automaalaamo Oulun Auto-Piste — asiantuntevaa kolarikorjausta ja automaalausta

Automaalaamo ja kolarikorjaamo

Olemme Oulun Oulunlahdessa sijaitseva vauriokorjaamo. Meillä on yli 30 vuoden kokemus autojen kolarikorjauksista ja autojen maalaamisesta. Tänä aikana olemme saaneet asiakkailtamme paljon positiivista palautetta työstämme autojen parissa. Positiivinen asiakaspalaute yhdessä laadukkaan lopputuloksen kanssa on varmistanut sen, että olemme toimineet alallamme näin pitkään. Kun haluat, että sinua palveleva kolarikorjaamo tekee työnsä taidokkaasti, me olemme työhön erinomainen valinta!

Yhteystiedot

Täyden palvelun vauriokorjaamo

Kolarikorjaukset

Oulun Auto-Piste on moderni ja aikaansa seuraava kolarikorjaamo, joka toimii tiiviissä yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa. Autovahinkojen yhteydessä auton vahinkotarkastus onnistuu meiltä nopeasti ja sovitussa aikataulussa. Auton vahinkotarkastus suoritetaan aina huolella ja sen tekee aina alalle koulutettu henkilö rautaisella ammattitaidolla. 


Suoritamme kaikki vahinkotarkastukset auton merkistä tai vakuutusyhtiöstäsi riippumatta.

Tule käymään tai soita meille, me autamme mielellämme

Autojen maalaukset

Automaalaamossamme maalataan kaikkien merkkien henkilö- ja pakettiautoja sekä moottoripyöriä. Käytössämme on ammattimaiset automaalit ja uusimmat värityökalut. Kokeneet maalarimme ja laadukkaat työvälineet ja värit takaavat parhaan mahdollisen lopputuloksen. Automaalaus on vaativaa työtä, ja se kannattaa antaa ammattilaisen hoidettavaksi. Meiltä saat kokeneet alan asiantuntijat palvelukseesi, ja työt tehdään aina asiakkaan kanssa yhdessä sovitun aikataulun mukaisesti. Työvuosiemme aikana olemme työstäneet useita eri kohteita ja oppineet paljon automaalaukseen liittyvistä asioista. Käytämme työssämme aina alan viimeisintä tietotaitoa ja tuoreimpia työmetodeja. Tunnemme eri tekniikat, työvälineet sekä materiaalit. Saamme autoon kuin autoon sävyt juuri kohdalleen pitkäaikaisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Kun haluat, että alan ammattilaiset maalaavat autosi, ota meihin rohkeasti yhteyttä ja sovitaan juuri sinun tarpeisiisi parhaiten soveltuva palveluratkaisu! 

Soita, niin kerromme mielellämme lisää